BÚVÁR BLOG

Lamantinok Mexikóban

A mexikói lamantinok rejtett világa

Ebben a kisfilmben Klaus Thymann felfedező egy egyedülálló lamantin élőhelyen merül, hgy megértse és megmutassa, miért kell megvédenünk őket.

Minden évben turisták milliói érkeznek a mexikói Yucatán-félszigetre, hogy élvezzék lenyűgöző strandjait és lagúnáit, felfedezzék ősi maja romjait, és ússzanak a híres Cenotekban.

A víz alatt azoban egy másik világ is rejlik: rejtett barlangok, lagúnák és földalatti folyók, amelyek összekötik az óceánt a szárazföldön lévő vízekkel. Ezt a világot ismerik a lamantinok.

Ezeknek a szelíd vízi emlősöknek ez rejtett vízi út hálózat ad otthont. De törékeny élőhelyük – és egész létezésük – veszélyben van.

Ebben a kisfilmben Klaus Thymann felfedező egy újonnan felfedezett lamantin élőhelyet vizsgál, hogy megértse, miért vannak veszélyben ezek a lenyűgöző lények, és hogyan biztosíthatjuk számukra a biztonságos jövőt.

Klaus Thymann filmje
Producer: Mixed Media Production Ltd
Az 5 Media és a Lighthouse Foundation közreműködésével

 

Továbbiak

Klub információ

Diving Sopron búvárklub

9400 Sopron, IV. László király utca 4.
info@diving-sopron.hu+36 70 3704686

Adatkezelés | Impresszum

Vélemények

Dalma Bobula
Szuper búvár csapat! Nagyon segítőkészek és profik :) (Translated by Google) Super diving team! Very helpful and pros :)
Zsófia Kulcsár
Fantasztikus élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom! (Translated by Google) It was a fantastic experience, I can only recommend it to everyone!
Tamás Török
Minden szuper, várjuk a folytatást :) (Translated by Google) Everything is super, waiting for the resume :)
Balázs Vass
Szerintem szuper hely ;) (Translated by Google) I think super place;)
Nikoletta Farkas
Március 17-én volt a férjem élmény merülésen. Most ott tartunk, hogy az egész család szeretne merülni ... ...
Will Cragin
An awesome diving experience. Balazs was very accommodating with everything, especially with the fact that I don't speak much Hungarian. He was able to speak ...
Norbert Knábel
Gyors, időben rugalmas elméleti és gyakorlati búvárképzés Profi oktatóval. A bázis könnyen megközelíthető és ...
Beáta Kremser
Remek élmény :) (Translated by Google) Great experience :)
János Jaczkó
Rugalmas oktatási rend. Magabiztosságot nyugalmat kifejező oktató ! Azt hogy OWD búvár lettem részben neki is ( fiamnak és persze kis ré...
Gábor Krajczár
Remek oktatás, kemény vizsgabiztos :-) de megéri, az élmény felbecsülhetetlen! (Translated by Google) Great education, hard invigilator :-) but well ...
Vanyi LASZLO
A reggeli talàlkozàstól az elköszönès pillanatàig nagyon jòl èreztem magam. Egy èletreszóló èlmènnyel lettem gazdagabb. ...